試卷征集
加入會員
操作視頻

閱讀短文,判斷下列說法是否符合短文內(nèi)容,符合的打"√",不符合的打 "×"。
   I'm Kitty.There are seven days in a week.I like Saturday.I don't have classes on Saturday.On that day,I have a great breakfast at home.And I dance at ten in the mornjye.aig.In the afternoon,my father and I play basketball on the playground.My father is a PE teacjye.air.He plays basketball every day.
(1)There are seven days in a week.

(2)Kitty doesn't have breakfast on Saturday.
×
×

(3)Kitty dances on Saturday morning.

(4)Kitty's father is a PE teacher.

(5)Kitty plays basketball every day.
×
×

【考點】周末生活記敘文
【答案】√;×;√;√;×
【解答】
【點評】
聲明:本試題解析著作權屬菁優(yōu)網(wǎng)所有,未經(jīng)書面同意,不得復制發(fā)布。
發(fā)布:2025/3/24 23:0:2組卷:0引用:1難度:0.7
相似題
  • 1.根據(jù)短文內(nèi)容,選擇恰當?shù)拇鸢浮?br />   Tomorrow is Sunday.Kevin isn't going to school.He is going to get up early.In the morning,he is going to the science museum.He's going there by subway.He's going to have lunch in a restaurant.In the afternoon,he is going to play football with his friends.At about 3:30,he is going home to do his homework.Then he is going to clean his bedroom.He's going to cook dinner for his father and mother in the evening.
    (1)What day is it today?

    A.Sunday.
    B.Saturday.
    C.Friday.
    (2)What's Kevin going to do on Sunday morning?

    A.He is going to the science museum.
    B.He is going to clean his bedroom.
    C.He is going to play football with his friends.
    (3)Kevin is going to the science museum by
    .
    A.train
    B.subway
    C.bus
    (4)Kevin is going to have lunch
    .
    A.a(chǎn)t home
    B.in his school
    C.in a restaurant
    (5)Is Kevin helpful at home?

    A.Yes,he is.
    B.No,he isn't.
    C.Yes,he does.

    發(fā)布:2025/3/28 4:0:1組卷:1引用:1難度:0.6
  • 2.閱讀短文,根據(jù)短文內(nèi)容判斷正(T)誤(F)。
       Hello,I am Peter.Yesterday was Sunday.I walked to my grandma's home with my mother.It was her birthday.I bought some fruit and a big cake in the morning.My grandpa and grandma liked them very much.My grandmother cooked lunch.In the afternoon,my grandmother made the bed and I fixed the broken chair for them.We had a good time!
    (1)Yesterday was Sunday.

    (2)Peter went to visit his grandparents on foot.

    (3)It was Peter's birthday yesterday.

    (4)Peter's grandma cooked lunch for them.

    (5)Peter fixed the broken chair for his grandparents.

    發(fā)布:2025/3/28 4:0:1組卷:0引用:1難度:0.8
  • 3.閱讀下面的短文,判斷正(T)誤(F)。
       Wang Hui is a good girl.She doesn't go to school on weekends.She often does her homework and reads books in the morning.Then(然后) she helps her mother do housework.In the afternoon,she goes to play ping-pong with her friends.After dinner,she and her mother watch TV.She likes weekends.
    (1)Wang Hui is a boy.

    (2)Wang Hui doesn't go to school on weekends.

    (3)In the morning,Wang Hui goes to play ping-pong.

    (4)Wang Hui does her homework in the afternoon.

    (5)Wang Hui likes weekends.

    發(fā)布:2025/3/28 7:30:1組卷:3引用:1難度:0.8
APP開發(fā)者:深圳市菁優(yōu)智慧教育股份有限公司| 應用名稱:菁優(yōu)網(wǎng) | 應用版本:5.0.7 |隱私協(xié)議|第三方SDK|用戶服務條款
本網(wǎng)部分資源來源于會員上傳,除本網(wǎng)組織的資源外,版權歸原作者所有,如有侵犯版權,請立刻和本網(wǎng)聯(lián)系并提供證據(jù),本網(wǎng)將在三個工作日內(nèi)改正