Read a short passage,choose then write.閱讀短文,完成相關問題。
Hello,my name is Lily.I am a student.Miss Sue is my new English teacher.She's tall and thin.She's very kind,but sometimes she's strict.I like Wednesdays.Because I have English on Wednesdays.I love English very much.Today is Friday.I have salad,sandwiches and noodles today.My favourite food is noodles.And I like orange juice best.I often do my homework and play football on Sundays.What about you?Would you like to introduce yourself to me?
(一)根據(jù)短文內容,選擇正確的答案。
(1)Miss Sue is Lily's new BBteacher.
A.Chinese
B.English
C.science
(2)What's Miss Sue like?She is CC.
A.tall
B.thin
C.tall and thin
(3)I have English on CC.
A.Mondays
B.Fridays
C.Wednesdays
(4)My favourite food is AA.
A.Noodles
B.sandwiches
C.salad
(5)I often play football BB.
A.on Tuesdays
B.on the weekend
C.on Wednesdays
(二)根據(jù)短文內容,完成句子。
(6)Miss Sue is very kindkind,but sometimes she's strictstrict.
(7)I have salad, sandwichessandwichesand noodlesnoodles on Fridays.
(8)My favourite drink is orange juiceorange juice.
【答案】B;C;C;A;B;kind;strict;sandwiches;noodles;orange juice
【解答】
【點評】
聲明:本試題解析著作權屬菁優(yōu)網所有,未經書面同意,不得復制發(fā)布。
發(fā)布:2024/6/27 10:35:59組卷:2引用:1難度:0.7
相似題
-
1.短文閱讀,對的寫"T",錯的寫"F"。
I have a big classroom.There are many desks and chairs in my classroom.The picture is on the wall.The computer is next to the TV.The desks are red.There are a schoolbag on my desk.There are three storybooks and ten pencils in jye.ai.It's so heavy.I like my classroom.
(1)The computer is under the TV.
(2)There are many desks and computers in my classroom.
(3)I don't like my classroom.
(4)My schoolbag is so heavy.
(5)The picture is on the floor.發(fā)布:2025/4/2 14:0:2組卷:4引用:2難度:0.3 -
2.閱讀短文,根據(jù)短文內容判斷下列句子是否符合短文內容,符合的打"√",不符合的打"×"。
Hello,I'm Sandy.I'm a student.I often go to school by subway.Sometimes I go by bus.Our school is next to the bookstore.I often buy some books with my friends in the bookstore.Behind the bookstore,there is a science museum.There are many robots in it.
Hello,I'm Mary.I'm a student,too.I go to school on foot because our school is near my home.Our school is on Dongtang Street.We can see a post office,a library and a hospital there.My school is on the left of the library.I usually go to the library on Sunday.On the right of the library,we can see a post office.And my parents work in the post office.
(2)We can see a bookstore in front of Sandy's school.
(3)There are many robots in the science museum.
(4)The post office is on the right of the library.
(5)Mary's parents work in the post office.發(fā)布:2025/4/2 14:30:1組卷:1引用:1難度:0.6 -
3.閱讀短文,判斷句子正(T)誤(F)。
Hi,I'm Alice.There is an Italian restaurant in our cjye.aiy.It's next to the cinema.I like fish and chips there.Do you know how I can get to the restaurant?It's not far from my home.I can turn right at the zoo and go straight for fifteen minutes.Then I can see the restaurant.
(1)There are two Italian restaurants in the city.
(2)The restaurant is next to the cinema.
(3)Alice likes the hot dogs there.
(4)The restaurant is far from Alice's home.
(5)Alice can go straight for twenty minutes.Then she can see the restaurant.發(fā)布:2025/4/2 11:30:1組卷:3引用:1難度:0.3