Read and judge.(閱讀短文,判斷正誤。正確寫"T",不正確寫"F"。)
?Hi!My name is Bob.I'm eleven years old.I usually play basketball,so I'm healthy.I always go to the nature park with my friend Mike.The park is near my house.In the park there is a high mountajye.ai.In front of the mountain there is a lake.Many people often go boating on the lake.Mike and I often have some bread and milk near the lake.Sometimes we draw cartoons under the trees.The air is fresh.The water is clean.We feel very happy.
(1)Bob is 12. FF
(2)Mike and Bob often have bread and milk near the lake. TT
(3)Bob likes football very much. FF
(4)Many people go boating on the lake in the park. TT
(5)There is a hill in the nature park. FF
【答案】F;T;F;T;F
【解答】
【點評】
聲明:本試題解析著作權(quán)屬菁優(yōu)網(wǎng)所有,未經(jīng)書面同意,不得復(fù)制發(fā)布。
發(fā)布:2024/6/27 10:35:59組卷:0引用:1難度:0.8
相似題
-
1.任務(wù)型閱讀。
Hello!I'm Lily.This is my uncle,Mr Mark.He has a big farm.It's sunny today.I go to the farm with my father and mother.I wear a green and white skirt.There are seven cows and twenty goats (山羊) on the farm.Look at the cows.They are strong.Look at the goats.They are cute.What's that beside Mr Mark?It's Ben.He is Mr Mark's horse.It's small.We love the animals.We're happy today.
(1)閱讀短文,選擇正確的答案。
①There are
A.30
B.20
C.7
②Ben is a
A.cow
B.dog
C.horse
(2)根據(jù)短文內(nèi)容,補全句子。
①
②Lily goes to the farm with
(3)閱讀短文,回答問題。
①Are they happy today?發(fā)布:2025/3/18 21:0:1組卷:1引用:2難度:0.6 -
2.閱讀短文,判斷下列說法是否符合短文內(nèi)容,符合的打"√",不符合的打"×"。
?Hello!My name is Chen Jie.Look at the photo of the park.It's mine.The park in the photo is not big,but it's really pretty.There is a big lake and many trees in it.The birds are singing in the trees.They are happy.Under the tree,a man is listening to music.He is my father.Near the lake,four women are talking and drinking coffee together.On the grass(草坪),some children are flying kites.They look tired but excited.
(1)The photo of the park is Chen Jie's.
(2)The park in the photo is big and pretty.
(3)We can see a lake in the park.
(4)Chen Jie's dad is under the tree.
(5)Some children are talking near the lake.發(fā)布:2025/3/18 14:30:1組卷:2引用:1難度:0.2 -
3.根據(jù)短文內(nèi)容判斷正(T)誤(F)。
Hello,I'm Peter.My home is at No.24 Xinghua Street.It is a busy street in our city.There are some shops and restaurants.There is a cake shop between the fruit shop and the bookshop.There are many kinds of cakes in the cake shop.My mum and I often buy cakes there.I often go to the bookshop,too.Sometimes I read books jye.ai.There is a restaurant next to the fruit shop.The famous food in the restaurant is the roast duck(烤鴨).It's very delicious.I like eating it very much.
(1)Peter lives at No.24 Xinghua Street.
(2)The cake shop is between the fruit shop and the bookshop.
(3)Peter seldom buys the cakes from the cake shop.
(4)Peter sometimes reads the book in the bookshop.
(5)Peter likes the roast duck in the restaurant very much.發(fā)布:2025/3/14 4:0:1組卷:5引用:1難度:0.6
相關(guān)試卷